Organisatie GAREC-2010 goed op stoom

Samenvatting

De GAREC (Global Amateur Radio Emergency Communications Conference) brengt jaarlijks uit de hele wereld vertegenwoordigers van de Zendamateur Noodcommunicatie organisaties bij elkaar. Dit jaar is Regio 2 aan de beurt en de GAREC heeft voor 11 en 12 oktober 2010 Curaçao uitgekozen.
 

Organisatie GAREC-2010 goed op stoom

08 aug 2010     De GAREC (Global Amateur Radio Emergency Communications Conference) brengt jaarlijks uit de hele wereld vertegenwoordigers van de Zendamateur Noodcommunicatie organisaties bij elkaar. In de Conference worden ervaringen uitgewisseld en voorstellen gedaan om het werk en werkwijze verder te ontwikkelen en te harmoniseren.
De Conference wordt ieder jaar in een andere IARU Region gehouden. Dit jaar is Regio 2 aan de beurt en de GAREC heeft voor 11 en 12 oktober 2010 Curaçao uitgekozen.
DARES is, samen met VERONA, gevraagd dit te organiseren.
De organisatie is nu goed op stoom. Voor de hotel accomodatie en de conferenctie faciliteiten is een overeenkomst met het Hilton afgesproken. Er is een concept agenda. Sprekers worden benaderd. Er zijn o.a. officials van de Antilliaanse en Nederlandse regering, IARU en ITU uitgenodigd.

(Pieter J.T.Bruinsma, PA0PHB) 

Referenties, informatie:

DARES
GAREC

lll