Zelfbouwtentoonstelling DvdRA

Samenvatting

De zelfbouwtentoonstelling trekt ieder jaar weer een groot aantal belangstellenden voor het technisch aspect van onze radiohobby. Annmelden voor 13 september 2009
 

Zelfbouwtentoonstelling DvdRA

02 aug 2009     De zelfbouwtentoonstelling trekt ieder jaar weer een groot aantal belangstellenden voor het technisch aspect van onze radiohobby.

Hier vind je geen prijsstunters die hun koopdozen moeten slijten. Pure techniek is hier het motto. Je kunt er terecht om over radio en HF-techniek te praten en er wordt ook van alles gedomstreerd. Er is voor elk wat wils, van DC tot licht.

Wat natuurlijk wel van belang is, is dat er voldoende deelnamers aan deze tentoonstelling moeten zijn. Daarom roep ik iedereen op om mee te doen aan deze belangrijke tentoonstelling. Neem je bouwprojecten mee en vertel er over. Een fantastische dag is je beloning.

Er zal ook een bescheiden tentoonstelling zijn van de hersenspinsels van wijlen Klaas Spaargaren, PA0KSB. Het betreft ook nooit eerde gepubliceerde ontwerpen van Klaas.

Het zou leuk zijn als er deelname zou zijn van alle VERON-afdeling uit het land.
Zorg dat je je aanmeld voor 13 september, want er is nog veel werk te doen voor de organisatoren.
Ik reken op je medewerking.

Aanmelden liefst per e-mail jajm.disselhorst@hcc.net of aan J.Disslehorst, Hugo van Woerdenplein6, 2332 PD, Leiden, tel (071) 576 48 50.

(Jos, PA3ACJ) 

Referenties, informatie:

WERON => Spotlicht zelfbouw


Een willekeurige deelname
Een willekeurige deelname

lll